GMTO Diagnose specialist

Na bijna drie jaar studeren, praktijk en de nodige examens, zijn wij nu GMTO Diagnose Specialist geworden. Per januari 2015. Wij zijn de enige GMTO Diagnose Specialist in de omgeving van Zaandam, Purmerend en Amsterdam. Sinds 24 april 2019 zijn wij GMTO diagnose expert geworden.

Dit betekent dat wij volledig gespecialiseerd zijn in het vakkundig en snel opsporen van alle elektronische problemen aan uw auto.

Wij hebben geïnvesteerd in de nodige testapparatuur (buiten de normale testapparatuur, hetgeen de meeste autobedrijven bezitten), zoals een 4 kanaals GMTO differentiaal scope, diverse speciale meetequipment van GMTO, 7 diagnose testkasten, uitgebreide diagnose database en elektrische schema’s om alles snel te kunnen oplossen.

Wij kunnen nu voor u als klant:

GMTO Diagnose specialist

De storingen aan alle merken sneller en vakkundiger oplossen. Zonder het onnodig vervangen van onderdelen, zoals soms wel eens gebeurt.

Het lukraak vervangen van onderdelen aan de hand van een foutcode die uitgelezen wordt met een testkast, is niet de juiste manier. In veel gevallen blijkt later dat dit niet de oorzaak van de foutcode was. Er zijn vaak meerdere oorzaken (componenten) die een foutcode kunnen veroorzaken in de computer (ECU) van een auto.

Doordat wij de systeemkennis hebben van een auto, gaan wij eerst meten aan het betreffende onderdeel. Meten is weten, is ons motto.

GMTO Diagnose Specialisten

GMTO heeft in 2011 de formule “GMTO diagnose specialisten” geïntroduceerd met de bedoeling een landelijke dekking van auto elektronica diagnose specialisten te creëren.

Wat heeft GMTO voor ogen met deze formule:

  • Een nauwe samenwerking tussen GMTO en de diagnose specialisten en de diagnose specialisten onderling.
  • Het hoge opleidings/ kennis niveau van de diagnose specialisten uit dragen en bekend maken in publicaties, de GMTO website en op vak beurzen.
  • Particulieren en autobedrijven zonder gedegen diagnose kennis de weg laten vinden naar de GMTO diagnose specialisten, o.a. via de website van GMTO.

Wat is een GMTO Diagnose Specialist:

  • Een autobedrijf wat zich tot doel heeft gesteld zich op elk denkbaar front te specialiseren in storingsdiagnose aan en reparatie van auto elektronica.
  • Een autobedrijf wat heeft geïnvesteerd in diagnose equipment zoals communicatie apparatuur en meet diagnose apparatuur.
  • Een autobedrijf wat heeft geïnvesteerd in zijn personeel zodat deze de kennis en de vaardigheid hebben om diagnose te kunnen stellen aan auto elektronica.