Werkplaats Autobedrijf D. Smit

Autobedrijf Smit beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats.

Met alle benodigde merk specifieke gereedschappen en testapparatuur. Wij hebben scholing hoog in het vaandel staan. Vooral met de huidige autotechniek is dit een must. Denk vooral aan de elektronica die tegenwoordig op en aan een auto zit. Wij hebben 7 diagnose testkasten in gebruik (Europese, Aziatische auto’s).

Na het volgen van een 3 jarige opleidingen zijn wij ook GMTO Diagnose Specialist geworden per jan. 2015.
Tevens zijn wij ook BOSCH BIS Partner. Hiermee kunnen wij u (en uw auto) nog beter van dienst zijn doordat
onze monteurs een uitgebreid opleidingstraject krijgen door BOSCH, wat weer resulteert in meer kennis en snellere reparaties aan uw auto.

Wij zijn een Universeel Full Service Autobedrijf

Wij dragen er zorg voor dat uw auto vakkundig onder handen wordt genomen. Wij zijn gewend om aan alle merken moderne auto’s te werken, van benzine tot diesel. Wij zijn immers een Universeel Full Service Autobedrijf.
Alle reparaties voeren wij deskundig en met garantie uit.

Het juist Autobedrijf adres voor

Voor banden, accu’s, uitlaten, een grote of kleine beurt, aircoservice, distributieriem vervangen, olie verversen, kleine reparatie´s, reparaties aan het motorblok, versnellingsbak, koppeling vervangen, elektronica diagnose, etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook zijn er eventueel twee leenauto’s ter beschikking tegen en kleine vergoeding ( € 10,- per dag, excl. brandstof ), zodat u altijd mobiel bent en blijft terwijl uw auto wordt onderhouden en of gerepareerd. Dit alles uiteraard tegen zéér voordelige tarieven.

Neemt u gerust contact met ons op voor een prijsindicatie van een beurt of een APK van uw auto. Voor service-informatie en afspraken voor onderhoud en APK, kunt u bellen naar 075-6168548 of door ons een e-mail te sturen.

werkplaats-autobedrijf-d-smit-zaandam
werkplaats-autobedrijf-d-smit-zaandam