Ruitschade

Een ster in uw voorruit, dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen (airco gebruik in de zomer, vorst in de winter) kan een ster gemakkelijk een barst worden. En in het ergste geval scheurt het hele raam en dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. Tijdig repareren is daarom erg belangrijk. Een nieuw raam is immers duurder dan een ster reparatie.
Als u verzekerd bent tegen ruitschade, dan wordt een sterreparatie in de meeste gevallen gedekt door uw verzekeringsmaatschappij.

Mocht dit niet het geval zijn dan kost dit :

  • Reparatie van 1 sterretje € 61,98 excl.btw (€ 75,00 incl.btw)

  • Reparatie van 2 sterretjes € 96,98 excl.btw (€ 117,35 incl. btw).

Uiteraard kijken wij eerst of een sterreparatie mogelijk is. Het is wel van belang dat als u het sterretje constateert u hem meteen afplakt met een plakbandje of een raamsticker. Als er geen vuil en vocht in komt, kan de beschadiging in de meeste gevallen vrijwel onzichtbaar gerepareerd worden.

Wij maken gebruik van de speciaal ontwikkelde Duoband Fixer en Injector.
Na het zorgvuldig verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging, wordt er onder druk een heldere hars in de breuk geperst, waarna er door vacuüm te creëren ruimte voor de hars ontstaat zodat de breuk volledig opgevuld wordt.

Is de breuk gevuld dan wordt de hars met behulp van een U.V. lamp uitgehard, waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt.

Als het niet mogelijk is om de ruit te repareren en deze vervangen moet worden, kunnen wij dit uiteraard ook voor uw uitvoeren, alsmede de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. (indien u een ruitverzekering heeft).

Voor verdere vragen en/of een afspraak voor een sterreparatie/ruitvervanging, kunt u altijd contact met ons opnemen. 075-6168548